Mutasd a kezed...! -A gyűrűkről bővebben

A nőies kéz elengedhetetlen kelléke 


Egy jól kiválasztott gyűrű hihetetlen módon fel tudja dobni a hölgyek, de akár az urak kinézetét is. Azonban természetesen fontos, hogy mit, milyen alkalomra, milyen testalkathoz, és milyen anyagból viselünk. Illetve arra sem árt figyelnünk, hogy ahogy minden egyes darab az öltözködésben, úgy ezek a szép kiegészítők is sokat elárulhatnak viselőjének személyiségéről. 

Nők esetében igaz, hogy inkább a hosszabb, vékonyabb ujjú, kecsesebb kezű nők viselnek szívesen gyűrűt, ezzel is kihangsúlyozva kézfejük finomságát. Ez azonban természetesen nem azt jelenti, hogy nem vehetnek fel gyűrűt azok, akiket kicsit vastagabb ujjakkal áldott meg a sors, csak éppen figyelni kell arra, hogy mi áll jól nekik (például a rövidebb ujjakon jól mutatnak a keskenyebb gyűrűk). 


Gyűrűválasztásnál érdemes a bizsu helyett a drágább, de értékesebb darabokat előnyben részesíteni, illetve figyelni arra, hogy a hőmérséklet változásával az ujjunk körfogata is kis mértékben csökken vagy nő. A viselésnél pedig számos dolgot szem előtt kell tartanunk: először is a kevesebb néha több! Vagyis ne halmozzuk a gyűrűket, bőven elég maximum 2-3 darab egy kézre(a nagyon vékony, finom darabokból esetleg több, de a nagy köves gyűrűk halmozását mindenképp kerüljük!), hiszen, ha túl sok ékszert használunk, az egy idő után közönséges lehet, és nem fest túl jó képet viselőjéről. Nappal, munkába célszerűbb valami visszafogottabb, vékony, elegáns gyűrűt választanunk, de ha az öltözékünk elbírja, megpróbálkozhatunk egy-egy nagyobb darabbal is. Érdemes lehet kísérletezni azokkal is, amiket nem hagyományos módon, hanem a felső ujjpercen viselünk. Eleinte valószínűleg kissé szokatlan, viszont szerintem nagyon figyelemkeltő, és kreatív tud lenni, ha egy visszafogott,ízléses darabról beszélünk.


Ha az ember gyűrűt visel (pláne, ha esetleg valami figyelemfelkeltőbb darabot), az emberek tekintete automatikusan a kézre vonzódik. Ez azt jelenti, hogy ha gyűrűt viselünk, kiemelten kell figyelni a kézfej és a körmök ápoltságára!

Én személy szerint nagyon szeretek gyűrűket viselni, mert sokkal kecsesebbnek, kifinomultabbnak, nőiesebbnek érzem magam tőlük, illetve ahogy a bevezetőben is írtam, nagyon sokat tud hozzátenni a kinézethez egy jól megválasztott darab. Tehát biztatnék mindenkit, hogy próbálgasson, és viseljen gyűrűket, mert a gyűrű öltöztet!

Anna






Megjegyzések

Népszerű bejegyzések