A férfi haj

A férfi legnagyobb fegyvere a haja


Nem véletlenül a férfi legnagyobb fegyvere a haja. Egy hozzád illő, menő haj nagyon is megtudja dobni a kinézetedet. A középkorú és idősebb férfiaknál még vagy már nem figyelhető meg az, hogy különösképpen törődnének a hajukkal annak kinézetével de a fiatalabb korosztály igenis odafigyel csak gyakran hatalmas baklövéseket tolnak. Fogok mutatni néhány inspirációt és azt is összeszedem, hogy mit  kéne csinálni, ha nem egy esetlen fucker boynak akarsz tűnni.


Buzz cut

A buzz cut a fent és oldalt is rövidre nyírt haj típus, leginkább azoknak illik akiknek kerek a fejformájuk de szerintem az életben ezt egyszer minden férfinek ki kell próbálni, de óvatosan fen áll a veszélye, hogy megszereted és így marad. A csajod tuti haragudni fog rád ezért. 


Pompadour 


Pompadour, a személyes kedvencem. Lehet oldalt rövidebb, hosszabb, átmenettel felül pedig hosszabb a haj és oldalra fésült megemelt hajtővel. A legtöbb fejformához ez a hajstílus kiváló választás, szakállal extrán jól mutat. 



Slicked back



Ha már láttál életed során legalább egy maffia filmet akkor tudod miről beszélek. Az egyik legelegánsabb hajstílus, pláne, ha úgy fésülöd hátra, hogy nem egy kiló zselét pakolsz a hajadra. Érdemes pomádéval csinálni. 


Long hair


A hosszú haj,  iszonyat macsó tud lenni, ha illik is neked azt pedig, hogy illik-e ugye tudjuk kicsit húzósabb kideríteni, nem fél év míg hosszúra megnő. Na meg sok férfinek nincs is hozzá türelme, hisz ez sok ápolást igényel. Azért, ha úgy érzed kipróbálhatod tud menő lenni.



Ezt a részt lezárva még annyit szeretnék hozzá fűzni, hogy válassz bárhogy is, törődj a hajaddal, ápold, mosd rendszeresen pláne, ha hosszú vagy pedig naponta fixálod valamivel a hajad. Aztán most meg mutatok néhány példát, ahogy korábban említettem, hogy mit ne.



Ezt ne

Szerintem ezek a hajak nagyon nem stílusosak és nem is néznek ki jól: nem természetes göndör haj, oldalt rövidre nyírt átmenet nélkül fent pedig hosszú a haj, a túlságosan hosszú haj nem jól fixálva ezáltal ecset beütése van, gomba haj, a haj fonást is illik kerülni illetve a raszta hajat. Persze ezeket is tolhatod, ha illik a te stílusodhoz, de ezekkel nagyon ritkán lesz valóban elegáns kinézeted. 






            



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések