Hogyan üljünk az ünnepi asztalhoz?

Ünnepi asztalhoz, ünnepi ruhában, így illik...


Hamarosan karácsony, idén ugyan talán egy sokkal inkább megtépázottabb ünnep lesz, de lesz, és remélem, hogy mindenki a megszokott módon és szeretteivel tud ünnepelni. De, ha már ünnepről van szó, miért nem úgy öltözünk fel? Bízom benne, hogy ez a cikk majd utat mutat.

Bőrcipő 

 Nem, ne haragudj, ide már nem lesz elég az agyon hordott fehér airforced. Egy ünnepi öltözéknek alapvető kelléke a bőrcipő, hisz tetőtől talpig rendbe kell lenni és talptól tetőig. Színben érdemes visszafogottnak lenni, válasszunk barna vagy pedig fekete közül. Illetve oxford, derby, monk vagy pedig chelsea bootot válassz.



A farmer sem oké már

A farmer nadrág sem lesz elég ide már, pedig tudom-tudom az  kedvenced, meg mindennel jó. De hétköznapiban nem ülhetünk le ünnepi asztalhoz, nem de? Viseld az öltönynadrágodat vagy pedig szövetnadrágot. Színben alapvetően itt is három basic szín közül választanék, fekete, szürke vagy pedig kék. 


Ing

Én azt javasolnám, hogy mindenképp  fehér inget viseljünk, hisz ennél elegánsabb aligha van. De a visszafogottabb színek is szóba jöhetnek gondolok itt a kék különböző árnyalataira. 
 

Zakó

Ha eddig meg van a tökéletes cipő, nadrág és ing a zakó már csak tökéletesíti az összeállítást. Kerüljük a fekete színt, az nem ünnepi asztalhoz való. Viszont legyünk visszafogottabbak, válasszunk szürke vagy pedig kék zakót, viszont figyeljünk az összhangra és harmóniára.





Méretpontosság!

 Ez lesz a legfontosabb, hiába a tökéletes színek, anyagok, minőség, ha nem tökéletes a méret. Ügyeljünk a méretpontosságra!



Ha nem vagy önmagadban biztos, jelentkezz be hozzám egy díjmentes konzultációra a baloghistvan350@gmail.com címen.



István

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések